Kioskvogn Instruks

På kampdag er det to foreldre/foresatte som har oppgaver med å drifte kiosk og være kampvert. Hjelp hverandre så blir dette «lett match» Dersom det er kamper det viser seg at får så mye tilskuere at dere sliter med å ta unna, spør en annen forelder/foresatt om hjelp når det står på!

Før vakt starter:

· Nøkkel til vognen hentes/returneres i nøkkelboks på utsiden av inngangsdøren til klubbhuset klubbhuset – 1. etasje (HOVEDINNGANG). Koden til nøkkelboksen er 1012.

· I kioskvognen har du alt du trenger for å holde åpen kiosk. Dersom du oppdager at noe mangler, er ødelagt eller noe vi er i ferd med å gå tom for, send mail til o.j@nbksport.no. Har du forbedringstips, send det også!

· Smil og vær glad på jobb i kiosken, da selger vi mer og får glade og fornøyde kunder

· Betaling. All betaling skjer med Vipps. Der kommer det opp en meny med våre varer. Her fyller kunden selv ut det han/hun skal ha. Viktig at dere får se kvitteringen på gjennomført kjøp. Her må dere være nøyaktig, også når det er stor pågang i kiosken.

· Når vakten starter anbefaler vi å arbeide i følgende rekkefølge:

1. Se til at vannkranen under vognen er åpen (står normalt åpen). Det er ikke varmtvann i vognen. La vannet renne 2-3 minutter før du tapper til matlaging.

2. Start å koke kaffi på begge kaffetrakteren. 6 skeier pr liter vann. Fyll begge termokannene.

3. Sett på pannen med vann til trekking av pølser.

4. åpne bosscontainer på utsiden av kiosken – nøkkel på nøkkelknippet.

Erfaringsmessig er det i de siste 10-15 min før kampstart og under pausene i kampene trykket i kiosken er størst.

Produksjon og drift:

· Slushmaskin – Det er viktig at det aldri er under minimumsnivå med slush i kammeret. I kjøleskapet står det ferdig utblandet væske til å fylle på ved behov. Væsken helles i toppen av karet. (Settes i kiosken fra slutte av april til ut september)

· Se til at kjøle og frysevarer blir lagt tilbake umiddelbart etter bruk.

· Kaffe – 6 fulle skjeer pr liter vann.

· Hotdog: Pølser skal ikke koke, de skal bare trekke. Kok opp vannet med 1 kjøttbuljongterning – rør rundt. Skru ned varmen før du legger pølsene i. Ca 80 grader er passe temperatur. Pølsene er klar til servering etter å ha trukket ca 10 min. Det betyr at det ikke er vits å ta oppi store mengder i panna. Står de for lenge blir de dårlig. Ta litt og litt – alt etter «trøkket» i kiosken. Du finner pøler i fryseskap. Frosne pølser må trekke noe lengre.

· Husk å ta opp frosne hotdogsbrød til dagen etter, basert på «dagens forbruk». Dette finner du i fryseren i vogna.

· Husk å hold vogna ren og pen! Alt av kluter, vaskemidler og engangshansker står i vognen. Alt som er brukt legges i gjennomsiktig plastboks som er merket med «brukte kluter».

· Etter endt dag tørkes alle flater med våt duk. Se til at alt er rent og pent når du går for dagen. Tørk over gulvet med engangsmopp.

· Bossbøtte som står inne i vognen tømmes i kontaineren på utsiden av klubbhuset. Nøkkel til container henger på nøkkelknippet.

· Alle betaler fullpris for alle varer – uansett om vedkommende er trener, jobber i vognen eller er daglig leder Også statsministeren betaler fullpris

· Alt av redskaper som blir brukt vaskes opp.

Til slutt:

· Husk å se til at luken til kioskvognen er låst. Den skal kun låses på høgre side. Er låsen litt vanskelig å få på plass, be noen trykke inn luken på utsida. Da er det enkelt!

· Se til at støpsel platetopp er trukket ut. Kaffetraktere skal være avslått.

· Sjekk at du har låst vognen før du går.

· Sjekk at du IKKE har trukket ut kjøleskap og fryser. Baconsnacks-maskinen skal stå på hele tiden.

· Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Øystein Johansen på 950 65 703.