Er du vår nye G19-1 trener?

Vi er på jakt etter en ny hovedtrener for vårt G19-1 lag og leter etter deg som ønsker å lede et treningsvillig og motivert G19-lag. 

Om oss

Laget vil bestå av ca. 16 spillere, og spiller i G19 1. divisjon i Hordaland fotballkrets. I 2023 sesongen var vi også en ev klubbene som deltok i interkrets, hvor vi konkurrerte mot de fremste lagene i Hordaland og Rogaland på høsten. Våre hjemmekamper spilles på Knarvik stadion, enten på gress eller kunstgress. Troppen består av en ung og sulten spillergruppe, og trener 3-4 ganger i uken. Laget har et tett samarbeid med klubbens A-lag herrer og G16. Et samarbeid vi ønsker skal fortsette også i tiden fremover. Det er også naturlig med noe kommunikasjon inn mot klubbens lag i G19 3. div og 6. div herrer, da spesielt inn mot kamp.

Trenerteamet pr. i dag består av to trenere, men vi ønsker altså en ny hovedtrener inn her. Øvrig støtteapparat følges opp av foreldregruppen. Vi har også flere aktive trenerveiledere og sportslig ledelse som skal følge opp trenerteam i hverdagen. 

Administrasjonen i klubben består av ca. 3 årsverk, hvor daglig leder og sportslig leder er fulltidsansatt. Vi rekrutterer fra fire skolekretser i barnefotballen og jobber aktivt for å være den ledene klubben i regionen. Selv om klubben har base med klubbhus og baner i Knarvik, disponerer vi også bane i Alversund og på Seim.
NBK som klubb har oppunder 1100 medlemmer og har et svært bredt aktivitetstilbud. Hos oss er alle velkommen. I samarbeid med Nav og Alver kommune har vi også et eget gatelag, som har ansatt trener og miljøterapeut på til sammen 1,5 årsverk.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegge, gjennomføre og evaluere kamper og treninger

  • Utvikle enkeltspillere og laget

  • Bidra til å skape trivsel og et godt fellesskap

  • Delta i klubbens trenerforum

Hva ser vi etter

Vi ser etter deg som brenner for fotballen og trenerrollen, og ønsker å legge til rette for en god treningshverdag og et godt fellesskap. Om du er ung om motivert, eldre og rutinert, eller en plass midt i mellom, så kan dette være noe for deg! Trenerutdanning UEFA B-lisens er ønskelig, men manglende kurs kan erstattes av motivasjon, menneskelige egenskaper og erfaring. 

Hva kan vi tilby

  • Honorar etter avtale

  • Økonomisk støtte til utviklingstiltak og kurs

  • Klubbtøy

  • Trenerveiledning

  • Deltakelse i et positivt fellesskap

  • Et utviklingsorientert miljø

  • Mulighet for utvidet engasjement for den rette kandidaten

Aktuelle kandidater vil bli vurdert fortløpende.

Om dette er interessant for deg, ta kontakt med sportslig leder for en uforpliktende prat.

Aleksander Belland Eriksen: Aleksander@nbksport.no, 92845040

Previous
Previous

Fantastisk Fredag - Planleggingsdag og aktivitetsdag!

Next
Next

NBK Vinterferie camp 2024!