Filmkveld for jentene i 1. klasse

Hei alle førsteklassinger i skolekrinsene Alversund, Seim, Knarvik og Leknes!

Vi håper dere har hatt en fantastisk start på skoleåret, fordi vi har en spennende og gøy opplevelse som venter på dere! 🌟
Vi vil gjerne invitere dere til en spennende filmkveld hvor vi skal ha det superhyggelig sammen! Popcorn, saft og masse latter står på menyen. Dette blir den perfekte starten på en ny og spennende reise! Vi skal nemlig i gang med UEFA Playmakers, et samarbeidsprosjekt mellom UEFA og Disney. Du kan lese mer om prosjektet her.


Dato: Torsdag 19. oktober
Tid: 17.00 - 19.00
Sted: NBK Klubbhus, 1. etasje
Film: Frost 2

Neste uke starter vi vårt UEFA Playmakers-prosjekt med en spennende trening i Nordhordlandshallen. Dette er en mulighet til å lære nye ferdigheter, ha det gøy og bli en del av vårt fantastiske team! På treningene tar vi utgangspunkt i filmen og jobber med å løse oppgaver knyttet til denne. Det er derfor en fordel om alle jenter som ønsker å delta i prosjektet har sett filmen. Om en ikke kan delta på filmkveld torsdag kan en selvsagt også se filmen hjemme.

Første trening for Uefa Playmakers-prosjektet:
Dato: Tirsdag 24. oktober
Tid: 17.00 - 18.00
Sted: Nordhordlandshallen


Vi gleder oss til å se alle dere flotte jenter på filmkvelden og treningen. Ta med godt humør, energi og en venn eller to. Det blir en opplevelse dere ikke vil gå glipp av! Vi håper selvsagt å se alle jentene i klassen din her.

Alle som tenker dette virker spennende eller vet at de ønsker å delta her, kan melde seg inn i Spond-appen. Her får du info om treninger og aktiviteten. Du kan melde deg inn ved hjelp av følgende gruppekoder:

Alversund jenter 2017 - QERYP
Knarvik jenter 2017 - OCIJU
Seim Jenter 2017 - YXGLO

Meld gjerne tilbake om dere kan komme, så vi kan forberede oss til en uforglemmelig kveld og trening. Vi ser frem til å bli kjent med dere alle og gleder oss til å dele mange flotte øyeblikk sammen i tiden som kommer!

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte Tommy. Kontakt han ved å trykke her.

Vi gleder oss til å møte dere!

Previous
Previous

Julebord 2023

Next
Next

Vil du være med på et fotballeventyr?