Nyhetsbrev oktober

Høsten har for alvor fått fotfeste. Vi er i ferd med å komme gjennom en av de travleste fotballperiodene i året. Serieturneringer, seriekamper, cuper, klubbarrangement, høstcamp, strandrydding, oppstart for 1. klassingene og mye, mye mer. Våre frivillige har som alltid levert varene og nok en flott sesong går mot slutten. Nå er det bare å gi det lille ekstra frem til målstreken.

Barnefotball
Det er veldig kjekt å ha så god og tett kontakt med barnefotballen som vi har hatt det siste halve året. Etter at Tommy ble ansatt har vi rukket å komme enda tettere på våre trenere, ledere og medlemmer i barnefotballen. Det gjøres et godt stykke arbeid ute i skolekrinsene og vi ser frem til å fortsette og utvikle tilbudet for våre yngste medlemmer.

Vi har den siste måneden sikret at alle våre lag i barnefotballen har tilstrekkelig med utstyr for å gjennomføre økter med god kvalitet. Alle lag har fått mulighet til å oppgradere utstyrsparken til det nivået klubben mener er nødvendig. I tillegg har alle våre trenere og ledere i barnefotballen fått bestilt seg klubbtøy. Det er en sann glede å samle alle under paraply. Er det noen som fortsatt mangler noe? Ikke nøl med å kontakte Tommy, så er han på saken. Epost: tommy@nbksport.no

Tommy har også rukket å vært ute og besøkt så å si alle barnelagene. Nå som arbeidet med å fylle opp med utstyr nærmer seg slutten og serieturneringene er overstått gleder han seg til å ha enda mer fokus på oppfølging av våre trenere i aktivitet.

Alle våre lagledere i barnefotballen har også vært invitert inn på laglederforum. Her har vi gått gjennom alt arbeidet som de gjør for klubben, og sett på muligheter for forbedringer, mer informasjon fra klubben og muligheter for effektivisering. Et flott møte med mange gode innspill. Vi opplever vi er på riktig vei.

1. klassingene har også kommet godt i gang. Siden oppstarten i slutten av august har vi hatt ukentlige treninger. Tommy (barnefotballansvarlig) og Aleksander (Sportslig leder) har fulgt opp trenere og ledere tett de første 6-7 ukene. Klubben har fått gode tilbakemeldinger på at vi er så tett på aktiviteten i oppstartsfasen.

Allerede kommende tirsdag, 24. oktober, skal NBK i gang med et helt nytt prosjekt! UEFA Playmaker er et tiltak for å få enda flere jenter inn i fotballen. NBK er en av tre klubber i Hordaland som er tidlig ute med oppstart. UEFA Playmaker bruker Disney-historier i treningsarbeidet. Prosjektet ser lovende ut og vi gleder oss til å se alle våre 1.klasse-jenter i aksjon.

I høst har klubben arrangert flere serieturneringer. Våre ledere og trenere har gjennomført velfungerende arrangement i tråd med retningslinjene til NFF og NBK. Veldig godt jobbet alle sammen!  

Ungdomsfotball
Klubbens G19-1 lag vant avdelingen sin i vår. Dette ble premiert med en velfortjent plass i interkrets. Vi ligger ca midt på tabellen og har tre kamper igjen. Det er spennende for våre fremste juniorer å møte regional motstand. Vi har igjen, Sandviken, Loddefjord og Viking. Viking møter vi hjemme 11. november. En kamp å få med seg.

Resten av våre ungdomslag har gjort en god høstsesong og gir et godt tilbud til alle våre medlemmer. Lagene trener godt og flere og flere spillere for øynene opp for klubbtreningstilbudet vårt. Det er vi glade for.

Flere av våre fremste ungdommer er også med å spille for Åsane og Brann i nasjonal serie og på nasjonale og internasjonale turneringer. Nikolai Helle, Monir Alshebli, Adrian Bjånesø og Nikolai Ones fra guttesiden har vært i aksjon. Valborg Bertelsen har også vært på flere nasjonale tiltak, og Equinor Talentleir. Vi er stolt av våre ivrigste gutter og jenter og håper de gir inspirasjon til flere om å trene godt!

Seniorfotball
Våre tre seniorlag, NBK A-lag herrer, NBK Damer og NBK Herrer 2 har alle tre vært svært positive denne høsten.

NBK Damer var noe usikre på hvordan høsten skulle gå, da flere sentrale spillere skulle tilbringe det neste året i tjeneste for Forsvaret. Paal og resten av teamet rundt damelaget har gjort en glimrende jobb med alt fra rekrutering til samarbeid med klubbens ungdomslag. Mange yngre spillere har fått prøve seg og flere eldre spillere har kommet til. Tilbakemeldingene er generelt veldig gode. Laget har tatt godt med poeng og kjemper i skrivende stund på øvre halvdel av tabellen i seriespill og skal spille KM-semifinale senere i høst.

Det er veldig kjekt å se at mange jenter og damer fra Nordhordland har vendt nesen mot Knarvik Stadion og spill for NBK.

NBK A-lag herrer har vist god form i høst og vunnet mye kamper. Laget har vist god progresjon gjennom året. A-lag herrer cruiser videre i KM-cup. Det er kun Askøy 3 som står i veien for finalen. Semifinalen går på bortebane allerede onsdag 25. oktober.

B-lag herrer sikret søndag 22.10 opprykk til 6.divisjon. Å rykke opp var sesongens store mål etter at vi røk på målstreken i 2022. Glimrende jobbet av årets trenerteam, spillergruppe og alle andre som har bidratt på og utenfor banen i året som har gått.


Turneringer og arrangement
Høsten startet med dugnad på Knarvikmila. Et regionalt arrangement som NBK har vært tett på i snart 20 år.

NBK Rema 1000 Cup ble nok et flott eksempel på hvor flinke alle klubbens foreldre i barnefotballen er til å arrangere cup. De gode tilbakemeldingene kom på løpende bånd, både fra vår hovedsponsor og tilreisende lag.

I Høstferien arrangerte også klubben høstcamp. Høstcampen er delt 2 av BUFDIR tiltaket vi har hvor målet er å legge til rette for at barn og unge, uavhengig av økonomisk bakgrunn, skal oppleve å kunne delta på aktivitet i feriene. Høstcampen var fulltegnet, i likhet med alle andre tilsvarende arrangement klubben har.

NBK Akademiet
NBK Akademiet er klubbens samlebegrep for Fotballfritidsordningen, Klubbtrening og Keepertrening. Deltakelsen er bra, men er alltid plass til flere. Vi anbefaler alle våre treningsivrige barn og unge om å delta på det som er innenfor NBK Akademiet. Du kan lese mer om tilbudet og melde deg på via klubbens nettsider, www.nbksport.no

NBK Gatelaget
Gatelaget har fortsatt sin gode trend fra våren og sommeren. God deltakelse, positivt miljø og gode prestasjoner i treningskamper og turneringer. Vi benytter anledningen til å spesielt takke de frivillige som ukentlig stiller opp og gjør tilbudet til våre Gatelagsspillere enda bedre!

Kjenner du noen som kunne tenke seg å begynne på Gatelaget? Sjekk ut https://www.nbksport.no/gatelag

NBK Stjernelaget
Etter en fantastisk prestasjon i Norway Cup 2023 kronet med seier i C-klassen har laget fått velfortjent hyllest gjennom høst. Invitasjon til arrangement både i Åsane og Arna har stått på menyen til våre nybakte NC-vinnere.

Laget har fortatt sitt gode arbeid i uforminsket styrke. Vi er stolt over tilbudet vi har i klubben for alle våre superstjerner på stjernelaget.

NFF Hordaland
I september var NBK invitert med på samling med NFF Hordaland hvor målet med samlingen var å gi tilbakemeldinger til NFF om tilbudet kretsen gir til alle klubbene. En flott og konstruktiv samling som vi tror bidrar til at tilbudet NFF Hordaland gir oss vil bli enda bedre. Vi fikk også utviklet nettverket vårt med andre klubber, bidratt med vår kunnskap og tatt til oss mange gode tips til god klubbdrift.

Sportplan og strategiarbeid
Klubbens revisjon av sportsplan nærmer seg slutten. Utkast til ny sportsplan har vært på høring og klubben har fått flere gode innspill. Innspillene er nylig behandlet av styringsgruppen for sportsplanarbeidet.

Siste helgen i oktober møtes styret for å jobbe med klubbes strategiplan for 2024-2028. Dette gleder vi oss stort til og ser frem til å sette klare og tydelige målsetninger for klubben for den kommende 5 års perioden. Våre medlemmer vil bli fortløpende orientert om dette arbeidet, sammen med sportsplanen i tiden fremover.

Tilbakemeldinger fra våre medlemmer
Klubben ønsker til enhver tid tilbakemeldinger fra våre medlemmer, enten det er noe positiv eller noe som kan eller bør forbedres. Ta gjerne kontant med daglig leder, o.j@nbksport.no eller styreleder, endre@nbksport.no.

 

Previous
Previous

Sommer cup 24-25

Next
Next

FFO Hentetilbud