Nytt medlemssystem

I denne nyhetssaken kan du lese begrunnelsen for byttet fra Spond til Hoopit, informasjon om møte for alle trenere og ledere, samt tidslinje for byttet fra Spond til Hoopit.

Nordhordland Ballklubb har besluttet å bytte medlemssystem fra Club Spond til Hoopit. Vi er klar over at endringer ofte oppleves som slitsomt og negativt. Vi har vært fornøyd med stegene vi har tatt som klubb etter overgangen til spond i 2020. Samtidig ser vi at spond har en del begrensinger spesielt knyttet til kommunikasjon mellom administrasjon og våre trenere, ledere og medlemmer. Vi opplever også at vi idag har mange tilleggssystemer som burde vært unngått. Vi bruker Club Arena til booking av baner og møterom, klubbdommerapp til registrering av dommerregninger, NIF sitt system for håndtering av politiattester og utstrakt bruk av epost, messenger og andre virkemidler for å kommunisere i hverdagen.

Etter flere gjennomganger med Hoopit ser vi at dette medlemssystemet passer Nordhordland Ballklubb så mye bedre enn Spond, at vi har valgt å skifte system.

Fordeler: 

  • Betydelig bedre meldingsfunksjon og innleggsfunksjon

  • Betydelig bedre og mer effektiv kommunikasjonsmulighet mellom administrasjon og medlemmer

  • Banekalender som er synket mot lagene sine aktiviteter og kamper (FIKS-integrasjon)

  • Oversiktlig økonomihåndtering

  • Hoopit gir support direkte til medlemmer

  • Færre plattformer for våre trenere og ledere

  • Oversiktlig system for registrering av politiattester med påminnelse om oppdatering

  • God funksjon for salgsdugnader

  • God verktøy for direkte kommunikasjon med ulike laglederfunksjoner som lagelder, dugnadsansvarlig og sosialansvarlig

Bakdeler: 

  • Bytte system

  • Foreldre må forholde seg til Hoopit i NBK, og ofte andre system hos andre idrettslag. Samtidig kan en argumentere for å ha fotbalaktiviteten i en app er oversiktlig. 

Tirsdag 5. mars inviteres alle våre trenere og ledere til et felles informasjonsmøte sammen med teamet til Hoopit for en gjennomgang kl 20:30 på teams. Møte vil bli tatt opp og delt i ettertid. Administrasjonen i NBK vil også være en del av dette møtet.

I etterkant av møtet vil alle våre medlemmer få melding om å registrere seg i Hoopit. Fra og med mandag 18. mars vil all aktivitet på alle lag og all informasjon fra klubben foregå i Hoopit.

Vi har stor tro på at bytte til Hoopit vil bidra til at administrasjonen kan bli bedre på å nå målrettet ut med informasjon, at våre trenere, ledere og medlemmer får en enklere fotballhverdag og vi får mer tid til å bistå dere i hverdagen.

Viktige datoer:
5. mars kl 20:30 - opplæringsmøte på Teams
18. mars - all aktivitet og kommunikasjon skjer i Hoopit

Innen 5. mars vil vi legge inn minst en trenere og en lagleder i hvert lag i hoopit. Trenere og lagledere kan invitere inn andre trenere og lagledere til sitt lag.

Dersom det er spørsmål en ønsker svar på før informasjonmøtet, ta kontakt på o.j@nbksport.no

Previous
Previous

NBK Påskeproff camp 2024!

Next
Next

Innkalling til årsmøte