Stor gave til Nordhordland Ballklubb

Tusen, tusen takk, Sparebanken Vest!

I dag har vi hatt gleden av å få delta på Sparebanken Vest sin høstutdeling i banken sine flotte lokaler i Knarvik. Sammen med en rekke lag og organisasjoner fikk vi være en del av arrangementet hvor banken delte ut hele 6 millioner kroner til gode tiltak i vårt lokalområde. Hittil i 2023 har NBK mottatt 895.000 kroner fra Sparebanken Vest i gavemidler!

NBK ble tildelt hele 575.000 kroner!

75.000 kroner til et bilprosjekt i samarbeid med klubbens nye samarbeidspartner Dele. Dele, tidligere kjent som Bildeleringen, skal plassere ut en 9-seters bil som klubben kan booke til henting på FFO, cuper, treningsleirer og kamper! Mer om dette kommer i en egen nyhetssak senere i desember!

500.000 kroner er tildelt et prosjekt hvor klubbens medlemmer i store deler av barne- og ungdomsfotballen skal få mulighet til å kjøpe en flott utstyrspakke med klubbtøy for en svært begrenset egenandel. Vi vil i ukene fremover undersøke mulighetene for å sikre tilnærmet fullfinansiering av utstyrspakken! Vi prøver å få til en utstyrspakke med bukse, genser, shorts, sokker og t-skjorte. Prosjektet skal bidra til at å inkludere alle og ha et sterkt gjenbruksfokus. Klærne skal merkes med navne-tagger slik at de lett kan gis bort til andre når de ikke lengre passer eller er i bruk! Så snart hele prosjektet er klart vil vi informere alle mer i detalj om denne fantastiske gaven. For å sikre levering av en så stor pakke vil vi sende ut informasjon til lagledere om innhenting av størrelser innen kort tid. Etter at vi i april 2023 samlet barnefotballen i NBK er det stor stas å allerede nå sikre at hele klubben kan trene og dra på kamp i likt klubbtøy! En felles utdeling vil finne sted utpå nyåret i Nordhordlandshallen!

Nylig fikk klubben bekreftet at vi fikk full uttelling og hele 120.000 kroner fra “Jenter vil mer” programmet. 100.000 til klubbens jentelag i ungdomsfotballen og 20.000 kroner til en egen jentefotballdag for jentene i barnefotballen.

Før sommerferien fikk vi som kjent hele 200.000 kroner til vårt klubbtreningsprosjekt!

500.000 + 75.000 + 120.000 + 200.000 = 895.000. Dette er gavebeløpene klubben har mottatt fra Sparebanken Vest i 2023. I tillegg er banken inne som en trygg og langsiktig sponsor hos oss!

Vi er selvsagt svært takknemlig for at vår lokale bank er så raus og deler ut så mye penger i vårt lokalområde. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å gi Sparebanken Vest mulighet til å være den foretrukne bankforbindelsen. Ikke bare bruker de overskuddet på gode, lokale prosjekter. De deler også ut utbytte til sine kunder. Sjekk ut https://www.spv.no/kontakt-oss/kontorer/knarvik

Igjen, tusen, tusen takk!

Previous
Previous

Vi styrker tilbudet til unge i Nordhordland

Next
Next

NBK klubbtrening tar juleferie etter 9. desember