Trond Mohn cup: En god referanse

Få ting kan utløse mer glede enn å score vinnermålet i en avgjørende fotballkamp. Vi håper på flere jubelbrøl og uforglemmelige øyeblikk i tiden som kommer.

Helgen 2-3. desember skal NBK delta i Trond Mohn cup for gutter 12 år. Dette blir første gang på lang tid vi skal delta på en referansecup i regi av klubben, og ikke som et lagstilbud. Trond Mohn cup er for spesielt inviterte lag, og vi er blant de 6 lagene som får lov å delta her. Det betyr at nivået vil bli svært høyt, og vi får matchet oss mot det beste Hordaland har å by på.

Åsaken til at vi velger å delta på denne typen turneringer for å gi de fremste spillerne i klubben og regionen mulighet til å matche seg på det høyeste nivået vi kan tilby. Ved å spille mot lag som holder et høyt regionalt og nasjonalt nivå får vi nettopp dette. Vi håper og tror at denne type erfaringer vil bidra til læring og økt motivasjon for de som ønsker å nå lengst mulig.

Turneringen spilles i Vestlandshallen og spillformen er 9er fotball. Kampene spilles 2 x 20 minutter. Her legger altså alt til rette for en super fotballdag. Vi har valgt å ta ut en tropp på 14 spillere. Gjennom turneringen skal alle spillere samlet sett få tilbud om å spille hvertfall 50% av spilletiden. Dette for å sikre at alle spillerne får gode muligheter til å få erfaringer på dette nivået.

Troppen er tatt ut med bakgrunn i ferdigheter, modning og posisjon på banen. Noen spillere vil oppleve å spille i samme posisjon hele tiden, mens flere vil oppleve å bytte litt mellom et par ulike roller. Troppen som blir tatt ut denne gang er som følger:

  • Jørgen Vabø Eknes

  • Linus Lieske-Thorsheim

  • Sverre Myklebust Tufte

  • Lars Olai Feste

  • Ole Marius Sæthre

  • Håkon Hauge Vedå

  • Monir Alshebli

  • Nikolai Ones

  • Adrian Bjånesø Nilsen

  • Isak Myking

  • Jørgen Sletten Sørensen

  • Viljar Hovden Bjørke

  • Anders Vågstøl

  • Aron Romarheim

Vi ønsker å samle denne gjengen på klubbtrening tirsdag og torsdag klokken 17.00-18.30 fremover, slik at vi skal bli bedre kjent inn mot turneringen. Spillere som deltar i annen aktivitet disse dagene kan selvsagt delta der som vanlig. En registrerer oppmøte som vanlig i Spond. For de som ikke er medlem i klubbtreningsgruppen, kan dere melde dere inn ved å trykke her.
Aleksander Belland Eriksen, Lars-Fredrik Sæthre og Christoffer Knutsen skal i utgangspunktet lede laget her.

Det å ta ut en tropp når vi har mange ivrige spillere skal sies å være svært vanskelig. Barn og ungdom vokser og utvikler seg i ulikt tempo. Trenere opplever og ser spillere ulikt, og det er ingen garanti for at det er denne gjengen som om 10 år har nådd lengst. For de som skulle ønske å se sitt navn på denne listen, så vil jeg komme med noen velmente råd. Fortsett og tren mye og godt. Vær fokusert på trening, men pass også på at du har det gøy med fotballen. Fotball skal først og fremst være gøy! Det er lov å være skuffet og henge med hodet i noen minutter, men så må vi gå videre. Det vil komme nye muligheter.

De aller mest årvåkne ser kanskje at to av disse spillerne til vanlig ikke spiller i Nordhordland BK. Isak og Anders spiller henholdsvis for Radøy og Kvernbit. Dette er to spillere som begge trener godt, mye og har et høyt ferdighetsnivå. På lik linje med at vi ønsker å gi våre fremste spillere gode referanser på et høyt nivå, ønsker vi også at de fremste spillerne i vår region skal få denne muligheten, da vi mener dette er det beste for fotballen i regionen. Vi har derfor valgt å kontakte Radøy og Kvernbit, og blitt enige om at disse guttene også skal få tilbud om å delta her. Vi takker Radøy og Kvernbit for godt samarbeid her.

Om det er noen spørsmål kan dere kontakte sportslig leder ved å trykke her.

Vi gleder oss til cup, nye erfaringer, læring og masse fotballglede!

Previous
Previous

NBK Reigstad Bygg Cup 2024

Next
Next

Stor gave til våre jentespillere