Nye treningstider fra desember 2023

Vinteren har den siste tiden truffet oss og baneforholdene er som de ofte er på vinteren. Mange lag ønsker seg inn i hallen, som siste tiden har vært delvis stengt pga. utdanningsmesse og grendacup. Nye treninger vil derfor være gjeldene fra og med mandag 4. desember, altså førstkommende.

Som alltid er treningstider et vanskelig prosjekt med mange hensyn å ta; antall spillere på banen, alder på spillerne, samarbeid med andre idretter osv. Dette gjør kabalen svært vanskelig, men vi liker å tro vi har funnet en god løsning her.

Praktisk info:

  • I gjennomføring av trening ber vi trenere fordele plassen på banen gjennom god dialog. Alle lag har i utgangspunktet “tildelt plass”, men det er mulig å gjøre mindre endringer. Dette har vi tro på at trenere evner å løse på en god måte.

  • Lag som er tildelt 1/3 av 11er banen i Knarvik har “rett” på 40m bredde. Det vil si at “linjen” går 3 meter utfor midtsirkelen. Her kan det i mange tilfeller være mer arealeffektivt for alle å heller bruke 1/4 bane da dette er tilpasset en full 7er bane. Igjen, snakk sammen.

  • Flere lag/kull er satt opp med flere treningstider samme dager. Dette er først og fremst for å avlaste hallen eller 7er bane pga. mange spillere. Her er det i utgangspunktet tenkt at gutter og jenter trener annenhver gang. Trenerteamene kan snakke i lag og melde tilbake dersom de ønsker en annen løsning her.

  • Torsdager 18.30-20.00 er satt bookbar, men kamper vil prioriteres. “Frist” for å booke kamp er søndag i forkant slik at vi får informert evt. lag som ønsker trening senest mandag. Kampen skal være ferdig slik at oppsatt trening 20.00 kan starte som normalt. Rekker en ikke det må kampen kortes ned.

  • Klubbtreninger vil ikke gå over på nye tider før januar 2024.

  • Nye treningstider betyr at det vil komme kanselleringer i arena.club.no, så dere som er kontaktperson her vil nok motta en epost eller to her. Vi vil i løpet av de kommende ukene oppdatere arena club slik at det stemmer overens med nye treningstider.

  • For at banen skal stå minst mulig tom, ber vi om at alle lag kansellerer tidene de ikke bruker, eller melder tilbake om dette, slik at andre kan booke disse tidene.

Husk at bildene i denne nyhetssaken kun er veiledende, da de i større grad viser helheten. Arena club er vårt system for booking av bane og vil være gjeldene her.

Previous
Previous

Ny seniorturnering etableres!

Next
Next

“Åpne treninger” gjennom vinteren