“Åpne treninger” gjennom vinteren

Sesongen er over og vinteren har allerede inntruffet. Tiden frem mot jul handler for de ivrigste om å trene for å utvikle seg, men det handler også om å ha det gøy, finne fotballgleden og være litt i aktivitet. Når vi går inn i desember vil vi gå over på nye treningstider og lagene vil bli tildelt innetider. Disse vil vi bruke til å opprettholde en trivelig møteplass og skape aktivitet. Flere spillere vil også få muligheten til å kvalifisere seg til å bli tatt opp på et av våre satsningslag. Lagene som pr. tid er definert som satsningslag er A-lag herrer, A-lag damer og G19-1.

I den forbindelse ønsker vi også å invitere spillere som tror de har noe å bidra med inn i en av våre grupper til å prøve seg her. Dersom du har erfaring fra et godt nivå og savner det fellesskapet fotballen tilbyr, eller om du har et ønske om å teste deg inn i en god og ambisiøs treningsgruppe, så kan dette være noe for deg!
Du kan lese mer om våre ulike satsningslag under. Ta kontakt med sportslig leder, Aleksander Belland Eriksen om du kunne tenke deg å prøve deg her.

A-lag herrer:

A-lag herrer har i 2023 bestått av en spillergruppe på 18 spillere pluss flere hospitanter. Bruker en lagbilde øverst som referanse holder 13 av 21 spillere på bildet senioralder i 2024. Vi ønsker at vårt A-lag skal bestå av de beste spillerne i regionen som ønsker å trene godt. En voksen snittalder skal bidra til å gi våre fremste juniorer god mestring og en god treningshverdag. I tillegg til dagens spillere ønsker vi også inn mot 2024 å styrke både spillertropp og trenerteam.

Laget trener 3 ganger i uken og vi snitter på 14 spillere på trening i hele 2023. Stort sett varierer dette tallet mellom 12-18 spillere. I tillegg til fotballen er vi opptatte av å skape et godt miljø også utenom fotballen, og årlig treningsleir er et viktig virkemiddel for å bygge relasjoner og opplevelser. Vi har ambisjoner om å ta nye steg og kjempe helt i toppen av 4. divisjon i 2024. Da trenger vi gode treningsuker, høy trivsel og gode fotballspillere.

Om dette høres interessant ut for deg, kontakt Aleksander på epost eller mobil: 928 45 040

A-lag damer:

Vårt A-lag damer kan se tilbake til en god sesong i årets 4. divisjon. Vi ønsker at vårt damelag består av de ivrigste og beste jentene i regionen, og at laget skal være et forbilde for de resterende lagene i Nordhordland. Selv etter vi mistet mange spillere til førstegangstjeneste i sommer, klarte laget å løfte seg og plukke jevnt med poeng. I 2023 har A-troppen vært litt udefinert, men inn i 2024 ønsker vi å samle de jentene som ønsker å være en del av et fantastisk fellesskap, trene godt og ønsker å prestere. Laget har bestått av spillere fra 2008 og opp til “voksne”. Stammen i laget er likevel relativt ung, og vi ønsker å heve snittalderen på laget.

Laget trener 3 dager i uken, og har gjennom sesongen 2023 hatt 13 spillere i snitt på trening, hvor treningsoppmøte stort sett varierer mellom 8-18 spillere. Vi ønsker i løpet av de kommende årene å etablere oss helt i toppen i 4. div, og så snart som mulig rykke opp til 3. div. damer. Laget reiser årlig på treningsleir og er flinke å skape sosiale møteplasser også utenfor fotballen. Dette bidrar til et supert miljø, men også en god treningsgruppen.

Vårt damelag nærmer seg en aldri så liten juleferie, men vi er klare til å ta i mot deg på en av de gjenværende øktene, eller over nyttår.

Om dette høres interessant ut for deg, kontakt Aleksander på epost eller mobil: 928 45 040

G19-1:

Vårt G19-1 lag har i 2023 tatt nye steg. Før sesongen kom det flere nye lokale spillere inn i gruppen, noe som bidro til å styrke treningsgruppen og laget i kamp og trening. Flere av disse har også bidratt sterkt inn å årets A-lag. På vårsesongen vant vi 1. divisjon i Hordaland og ble med det kvalifisert til interkrets hvor vi fikk måle krefter mot de beste lagene fra Hordaland og Rogaland. Til tross for noe skuffende resultat, har vi levert gode prestasjoner og sett god utvikling hos våre spillere. G19-1 samarbeidet tett med A-lag herrer, B-lag herrer og G19-2. Dette bidrar til at spillerne får god kamptrening i tillegg til å være en del av en seriøst og god treningshverdag.

Laget skal trene 3 dager i uken, i tillegg til at flere spillere får muligheten til å hospitere utover dette. Inn mot 2024 skal det tas ut en tropp som er motivert for å trene mye og godt. Vi ønsker også i 2024 å kvalifisere oss til å spille interkrets på høsten, da vi ser at dette er veldig god matching for våre spillere hvor vi får referanser på et høyt nivå. Vi opplever et svært godt miljø innad i laget, og ønsker å styrke denne gruppen både sportslig og sosialt.

Om dette høres interessant ut for deg, kontakt Aleksander på epost eller mobil: 928 45 040

Øvrige lag:

Vi har lag i alle aldersklasser for gutter og jenter i barnefotballen.
Utover dette har vi stort sett to lag påmeldt på alle nivå i ungdomsfotballen, i tillegg til B-lag herrer, NBK Aktivitetslag og ønske om å starte et B-lag damer. Det er ikke avklart om de to siste gruppene ønsker å delta i seriespill, men det er ønskelig å ha et aktivitetstilbud for også denne målgruppen.

NBK G13 (2011): Minst to lag påmeldt i seriespill.
NBK G14 (2010): To lag påmeldt i seriespill.
NBK G15 (2009): To lag påmeldt i seriespill.
NBK G16 (2008): To lag påmeldt i seriespill.
NBK G19 3. div: Et lag påmeldt seriespill, i tillegg til G19 1. divisjon.
NBK J13 (2011): Minst et lag påmeldt i seriespill.
NBK J14 (2010): Blir nok to lag påmeldt i seriespill.
NBK J16 (2009-2008): Blir nok to lag påmeldt i seriespill
NBK J19: Minst et lag påmeldt i seriespill.
NBK B-lag herrer: Egen treningsgruppe og deltar i seriespill
NBK Aktivitetslag: Frivillig treningsgruppe som ikke deltar i seriespill (2023)
NBK B-lag damer: Frivillig treningsgruppe som deltar i seriespill(?). Nyoppstartet tilbud fra første søndag i januar.
NBK Old Boys/Veteran: For voksne menn som ønsker å være en del av en treningshverdag og kanskje delta inn i kamp?
NBK Stjernelag: For spillere som av ulike årsaker faller utfor det ordinære fotballtilbudet.
NBK Gatelag: For spillere som sliter, eller har slitt, med alkohol og/eller rus. Les mer her

Om du kunne tenke deg å prøve deg her, ta kontakt med sportslig leder, Aleksander Belland Eriksen, på epost eller mobil: 928 45 040

Previous
Previous

Nye treningstider fra desember 2023

Next
Next

NBK PSW Group Cup 2024 - påmeldingen har åpnet