Cup deltakelse i 2024

Året 2023 er snart over og neste års planlegging av cup deltakelse er allerede igang! Vi har utarbeidet en oversikt over cupene for 2024 for barn , ungdom og senior, det betyr ikke at vi skal delta på alle cupene som vi har i oversikten men at dere skal få en oversikt over når cupene avholdes slik at dere kan planlegge påmelding og få en forutsigbarhet rundt hvilke cuper dere kan delta på i 2024. For Oktober, November og Desember 2024 er det ikke klart når cupene skal avholdes så det oppdaterer vi nærmere sommeren.

Vi ønsker i utgangspunktet, hvis lagene har mulighet, at vi skal delta på de lokale cupene i distriktet som Kvernbit, Radøy og Austhreim holder. Dette fordi vi ønsker å støtte hverandre som driver med idrett “Norom brunæ” men også fordi at det er kjekke og gode turneringer av våre nabo klubber som vi og lagene våre har gode erfaringer med å delta på!

For å navigere i årshjulet som du finner i linken under kan du trykke på filter og velge de som er aktuelle for deg, enten du er i barnefotball eller ungdomsfotball.

Trykk her for årshjul

Previous
Previous

Har du en mening om sportsplanen?

Next
Next

NBK Julecamp 2023