Har du en mening om sportsplanen?

Sportsplanen er nå lagt ut på en siste høring blant våre medlemmer. Dersom du har meninger om innhold, formuleringer og/eller veivalg er det nå vi ønsker å høre fra deg. Siste frist for innspill er torsdag 04. januar.

Siden første høring var gjennomført er det gjort en del endringer i ordlyd og oppsett. Det er også lagt til noen flere kapitler for å sikre at sportsplanen er et godt styringsverktøy for hele vår organisasjon.

Rekrutteringsplanen vår oppdateres parallelt med høringen av sportsplan. Denne skal tilpasses vår nye hverdag med ny organisering av barnefotballen, hvor all barnefotball er samlet i NBK.

Vi ser også at det er nødvendig å etablere tydelige retningslinjer for vårt seniortilbud. Det blir et siste møte i sportsplan-arbeidsgruppen i januar hvor dette er tema. Til dette møtet vil gruppen få en status på strategiprosessen styret er inne i og nødvendige avklaringer for å kunne sette gode retningslinjer for aktiviteten på våre seniorlag.

Klubben har en målsetning om å forankre ny strategi og sportsplan i et ekstraordinært årsmøte i midten av februar. Dato vil bli annonsert i god tid.

Her kan du laste ned og lese sportsplanen.
Word-fil
PDF-fil

Innspill sendes til aleksander@nbksport.no

Tidligere nyhetssaker om sportsplanarbeidet:
Sportsplan 1. høring: https://www.nbksport.no/nyheter/sportsplan-p-hring-2023
Oppstart arbeid: https://www.nbksport.no/nyheter/nbk-skal-oppdatere-sportsplanen

Previous
Previous

NBK Senior Bredde Cup

Next
Next

Cup deltakelse i 2024