De nominerte til årets verdipris 2023

Bakgrunn: I 2019 etablerte klubben «årets verdipris». Prisen skal gå til en person eller gruppe som har utmerket seg på en ekstra positiv måte i forhold til klubbens verdier; Felleskap - Respekt - Utvikling - Åpenhet

Klubbens verdidokument skal brukes som grunnlag for nominasjon og utvelgelse.

De nominerte er valgt ut av administrasjonen. Styret har stemt frem årets vinner. Vinneren presenteres lørdag 06.01.

Monica Agledal
Leder i fair play utvalget og har sammen med resten gjort utvalget mer synlig enn noensinne, i tråd med klubbens verdier. Monica har deltatt på foreldremøter og flere samlinger for klubben hvor hun representerer oss på en god måte. Monica er også lagleder for G2012.

Geir Bruland Tonning
Geir Bruland Tonning Vært svært delaktig i klubbens oppstartsår med 2017-kullet. Bidrar som trener for J17 og G13. En klubbmann og Ja-menneske som gir mye av seg selv.

Dan Robert Pedersen
Dan Robert bidrar på flere plan i klubben. Han trener 2012-jentene i Knarvik/Leknes på en svært god måte. Har i 2023 vært sentral i utformingen av ny sportsplan, og bidrar til å skape et godt miljø på oldboys/veteran. Dan Robert etterlever våre verdier og er engasjert i klubbens utvikling. Opptatt av å se og utvikle individet, samtidig som laget og fellesskapet står sterkt.

Anna Oline Harnes
Anna er en enormt viktig skikkelse på A-lag damer, både sosialt og sportslig. Anna tar ansvar før hun blir spurt, og fikser det som må fikses. I tillegg til sin rolle på damelaget fungerer Anna som keepertrener for våre ungdomskeepere, tar trenerkurs og er et virkelig ja-menneske.

Hogne Brunborg
Hogne var også nominert til prisen i 2022. Lagleder for G15, G19 og J15. Hogne deltar på ALLE samlinger klubben inviterer til, og selv om vi kan være uenig, bidrar Hogne alltid til å skape gode diskusjoner. Han er ikke redd for å ta ordet, og bidrar like godt selv om han ikke alltid når frem. Veldig flink til å engasjere foreldregruppen på lagene han er lagleder for. En bauta i klubben.

Henning Vetås
Henning er en bunnsolid klubbmann. Han setter klubben foran seg selv, og representerer NBK på en svært god måte. Alltid til stede når klubben inviterer til samlinger, og ber om at de flyttes om de kolliderer med A-kamp/samlinger. Henning er fortsatt svært engasjert i klubben, nesten 10 år etter eget barn gav seg i klubben. Henning er et godt forbilde i Nordhordland Ballklubb.

Lukas Nese
Spiller på vårt G2008-lag hvor han er en viktig lederskikkelse i gruppen. Til tross for at Lukas er liten av størrelse har han en viktig stemme hos oss. Lukas er også fast inventar på våre keepertreninger for barn, hvor han både er ekstremt flink og lærevillig. Hadde alle våre spillere vært som Lukas hadde det vært lett å være fotballtrener.

Cecilie Erstad
Trener for 2 lag i klubben. Cecilie stiller godt forberedt til treningsøktene og har vært en av trenerne som har bidratt til at Disney-treningene har blitt en suksess. Cecilie er flink til å få med spillerne hun trener og ser alle på en rettferdig og god måte. Hun gjør det som trengs, og litt til, for at fotballtilbudet skal være bra i NBK.

Vinneren annonseres lørdag 06.01 i forbindelse med klubbens årsfest i barne- og ungdomsfotballen!

Prisen er tidligere tildelt til:
2022: Tiril Dalland
2021: Sigrun Tjore
2020: Evy Renate Fyllingen
2019: Divan Nemati

Previous
Previous

NBK Vinterferie camp 2024!

Next
Next

Oppstart NBK klubbtrening 2024