Oppstart NBK klubbtrening 2024

Vi kommuniserte før nyttår at vi ønsker å styrke fotballtilbudet for barn og ungdom i vår region. Dette kan du lese mer om her. Nå nærmer det seg uke 2 og oppstart, og vi ønsker derfor å komme med noen presiseringer her.

Vårt mål med denne satsingen er først og fremst å gi et bedre fotballtilbud for de ivrigste spillerne i regionen, når vi kommer til treningsmengde og kvalitet på trening. Her kommer vi til å differensiere, altså tilpasse økten best mulig til spillernes nivå. Ved nok spillere, vil vi også dele spillerne i grupper, dette gjøres fortrinnsvis etter nivå. Dette for å best mulig gi spillerne en fin balanse mellom mestring og utfordringer.

Gjennom et åpent tilbud ønsker vi å skape en arena for som gjør at ingen trenger å reise “øve brune” for å ta del i en god nok treningshverdag. Vi håper dette initiativet kan bidra til å skape en entusiasme og drivkraft i lokalfotballen som kan styrke hele regionen.

Selv om vi tar regien her er vi selvsagt åpen for gode bidrag også utfor NBK. Alle som ønsker å bidra til at unge gutter og jenter skal få et best mulig fotballtilbud kan selvsagt ta kontakt med vår sportslige leder, Aleksander Belland Eriksen. Vi har alltid behov for de som ønsker å bidra.

NBK Klubbtrening

Dette er et åpent tilbud for alle spillere i Nordhordland. Gjennom gode treninger, og god dialog mener vi at vårt klubbtreningstilbud kan være et fint supplement for spillere i regionen som ønsker å trene mer enn de har tilbud om i dag. På denne måten kan NBK støtte opp den gode jobben som gjøres i klubbene rundt oss. Hospitering i vårt klubbtreningstilbud kan forekomme dersom barnet er moden for det, og vi i samråd med foresatte ser på det som hensiktsmessig.

Det er ingen kriterier for deltakelse, utover at barnet må være interessert og ha et ønske om å bli bedre. Dette er et ekstratreningstiltak og vi fokuserer på de som vil trene godt. Våre klubbtreninger skal være holde god kvalitet. Dette er klubben, trenerne og spillerne alle ansvarlige for. Vi blir aldri bedre enn hva vi selv legger i potten.

Når vi skal nominere spillere mot sone- og kretslag, samt deltakelse på diverse turneringer, vil oppmøte på våre klubbtreninger og lagstreninger verdsettes. For lag i ungdomsfotballen vil også vår vurdering av spillerens nåværende prestasjoner vurderes inn mot tiltaket. Spillere som deltar på andre aktiviteter skal likevel ikke utelates pga. dette. Så lenge de kan vise til gode treningsmengder skal de vurderes på lik linje med andre. Her vil vi da ta en helhetlig vurdering i samspill med trenerteam.

Hvordan skal klubbtreningene styrke vårt fotballtilbud:

  • Gjennom en periodiseringsplan vil vi gi spillerne god faglig, teknisk og fysisk fotballutdanning.

  • Et ekstratilbud for de som ønsker å trene mer enn de gjør i dag.

  • Styrke treningstilbudet til de som ikke tidligere har fått hospitert til andre lag.

  • Bygge relasjoner på tvers av årskull, for å styrke fellesskapet i klubben.

  • Et ønske om å dra nytte av de ressursene som ikke har kapasitet eller tid til å ikke trene egne lag på “fulltid”.

Sammen er vi sikre på at dette er et godt steg i rett retning for alle som ønsker å utvikle seg videre som fotballspillere.

Spørsmål om tiltaket kan tas med vår sportslige leder, Aleksander Belland Eriksen.
aleksander@nbksport.no, 92845040

Videre kommer det litt mer spesifikk info om de ulike gruppene.

Gutter og jenter 10 og 11 år:

Denne gruppen trener en dag i uken, lørdager fra 10.00-11.30 i Nordhordlandshallen. I ettertid av trening har vi 30 minutter, altså frem til 12.00, hvor det blir organisert løkkefotball og spill for de som ønsker det. Dette er en super mulighet til å få en super start på lørdagen med masse fotball.

Tilbudet er gratis for spillere registrert i NBK, for alle øvrige vil det påløpe en årlig kostnad på 600 kr.

Dersom du tenker dette er noe for ditt barn, kan du melde deg inn via lenke under:
Gutter født 2013 og 2014: https://group.spond.com/AOKPR
Jenter født 2013 og 2014: https://group.spond.com/PKHRI

Gutter 12-13 og 14-15 år:

For barn og ungdom i alderen 12-13 og 14-15 år består tilbudet av to treninger i uken. Treningstidene er som følger:

12-13 år:
- Tirsdag 17.00-18.30 på Knarvik KG 11er
- Fredag 18.30-20.00 i Nordhordlandshallen. De første 30 minuttene kunne gå til prestasjonsfremmende trening med joggesko.

14-15 år:
- Fredag 16.30-18.00 i Nordhordlandshallen. De første 30 minuttene kunne gå til prestasjonsfremmende trening med joggesko.
- Søndag 18.00-19.30 på Knarvik kunstgress 11er.

Når vinteren går over kan det bli aktuelt å flytte innetreningene ut. Info om dette vil komme i Spond.

I klasser hvor vi ser at vi er konkurransedyktige ønsker vi å delta på noen cuper/samlinger. Dette blir fortrinnsvis for spillere som holder et regionalt høyt nivå i sin årsklasse. For aktuelle spillere vil det komme mer info. Ekstra kostnader kan påløpe her.

Tilbudet er gratis for spillere registrert i NBK. For øvrige spillere vil det påløpe en treningsavgift på 600 kr. i halvåret.

Om dette er noe for deg/ditt barn, kan du melde deg inn via lenke under:
Gutter 12-13 år (2012 og 2011): https://group.spond.com/XUSPI
Gutter 14-15 år (2010-2009): https://group.spond.com/ODSJT

Jenter 12-14 år (2012-2011-2010):

Jentene får tilbud om to treninger i uken, tirsdag og fredag. Treningstidene er som følger:
- Tirsdag 15.30-17.00 i Nordhordlandshallen. Dersom noen ikke rekker oppstart kommer de så snart som mulig. Første 30 min blir ferdighetstrening.
- Fredag 17.30-19.00 i Nordhordlandshallen. De første 30 minuttene kunne gå til prestasjonsfremmende trening med joggesko.

Når vinteren går over kan det bli aktuelt å flytte innetreningene ut. Info om dette vil komme i Spond.

I klasser hvor vi ser at vi er konkurransedyktige ønsker vi å delta på noen cuper/samlinger. Dette blir fortrinnsvis for spillere som holder et regionalt høyt nivå i sin årsklasse. For aktuelle spillere vil det komme mer info. Ekstra kostnader kan påløpe her.

Tilbudet er gratis for spillere registrert i NBK. For øvrige spillere vil det påløpe en treningsavgift på 600 kr. i halvåret.

Om dette er noe for deg/ditt barn, skjer påmelding vi følgende lenke: https://group.spond.com/HEYLI

Ta med en venn, og vel møtt!

Previous
Previous

De nominerte til årets verdipris 2023

Next
Next

Godt nyttår