Nye trenere på plass

Henning Vetås fortsetter sin innsats som hovedtrener for klubbens juniorlag!
Foto: Henrik Hauken, Strilen

Ressursene rundt G19 1.div og A-lag herrer begynner på falle på plass. Aleksander Belland Eriksen trapper ned fotballkarriæren og satser fullt som trener. Han tar over som hovedtrener for A-lag herrer. Henning Vetås og Aleksander Kjæseth har gjort en solid jobb med vårt A-lag i 2023 og fortsetter sin fantastiske innsats for klubben på G19 1.divisjon. De vil også være synlig vårt rundt A-lag på herresiden i året som kommer, når de har mulighet til dette.

Klubben er svært tilfreds med løsningen hvor “Belland” går inn i trenerrollen, og at vi får Henning og Aleksander tilbake i G19, hvor de år etter år har levert spillere opp i 4.divisjon. De tok jobben som trenere for vårt A-lag herrer i 2023, etter at Nils Gunnar Thomble gav seg.

Etter et år på sidelinjen er Knut Ole Tredal tilbake i manesjen. Han tar plass i teamet til Belland sammen med Jacob Tredal.

Trenerteamene rundt A-lag herrer og G19 1.div ser slikt ut:

A-lag herrer:
Hovedtrener: Aleksander Belland Eriksen
Trenerteam: Knut Ole Tredal, Jacob Tredal.
I tillegg jobber vi med å få inn en ressurs til som skal bidra på feltet.

G19-1. div:
Hovedtrener: Henning Vetås
Trenerteam: Aleksander Kjæseth, Christoffer Tengs

Yngve Vetås er med videre i laglederrollen. Han har løst sine oppgaver (og mer til) på en eminent måte i 2023. Fantastisk å ha han med nok et år! I tillegg til han skal vi ha inn flere som bidrar med alt det praktiske rundt våre to øverste satsingslag.

Aleksander Belland Eriksen klar som klubbens nye hovedtrener på A-lag herrer.
Foto: NBK

Previous
Previous

Innkalling til årsmøte

Next
Next

Oppstart satsingslag for våre 16-årslag