Utviklingstiltak for våre trenere: Trenerkurs og forum

Vi har i oktober og november gjennomført grasrottrenerkurs del 1 og 2, hvor vi hadde over 10 deltakere på begge kurs. Mange av disse fra NBK, men også trenere fra Radøy, Loddefjord, Kvernbit og Bergen Nord har deltatt her. Grasrottrenerkursene er et godt faglig påfyll, hvor en også får gode muligheter til å utveksle tanker og ideer med andre trenere. Hensikten med kursene er å gjøre det lettere for våre trenere å strukturere sitt arbeid, samt bidra til økt læring og motivasjon hos våre barn og ungdommer. Nå har vi satt datoene for Grasrottrenerkurs del 3 og 4.

Begge kursene går over 3 dager; torsdag, fredag og lørdag.

Grasrot 3: 18-20. januar. Påmelding via lenke under:
https://tiim.no/kurs/11201558

Grasrot 4: 8-10. februar. Påmelding via lenke under:
https://tiim.no/kurs/11201565

I tillegg til dette ønsker vi også å gjennomføre trenerforum ut på nyåret. Tema for samlingene er enda ikke satt, men vi tenker å gjennomføre her torsdag 22. februar og torsdag 4. april. Da ideelt sett med en samling for barnefotball og en for ungdom/senior. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

En kan også gjennomføre grasrottrenerkurs hos andre klubber om datoene hos oss ikke passer. Her finner dere kursoversikten til NFF Hordaland:
https://www.fotball.no/kretser/hordaland/klubb-leder-trener/trener/kursoversikt/

Previous
Previous

NBK klubbtrening tar juleferie etter 9. desember

Next
Next

Nytt tilbud for fotballinteresserte damer