Nytt tilbud for fotballinteresserte damer

Damelagsklassen i Grendacupen var en kjempesuksess og det var på et punkt oppunder 100 damer i aksjon. Tilbakemeldingen herfra var at damene har et ønske om å spille fotball også i Knarvik. Vi har derfor satt av plass i treningstid til damer som ønsker å møtes for å spille fotball, og har stor tro på at damene vil gripe denne muligheten.

Treningstiden vil i førsteomgang bli 1/3 bane i Nordhordlandshallen på søndager fra 19.00-20.00. Målet her er å rekruttere en så godt gjeng at vi får en fast fotballtrening i uken, hvor vi får aktivisert spillere som ikke er aktive i dag. Det er ikke tatt noen beslutning om laget skal delta i seriespill, men klubben er selvsagt positiv til dette dersom det er ønskelig fra spillergruppen. Vi tror vi kan få til et godt samarbeid her med øvrige lag i klubben. Vårt jenter 19-lag er tildelt treningstid i hallen samtidig, så det kan være mulig å samarbeide noe her om en ser dette som hensiktsmessig.

Første trening blir da søndag 7. januar klokken 19.00-20.00 i Nordhordlandshallen. Vi gleder oss til å se deg der!

For å ha litt oversikt over interessen, ber vi alle som syns dette høres spennende ut om å melde seg inn i Spond. Dette gir både oss og dere en god mulighet til å se hvor mange som kommer. Spond er vårt medlemsregister, men vi vil komme tilbake med info om kontingent/treningsavgift før denne sendes ut. Først og fremst må vi få i gang en bra gjeng i trening.

Om du kunne tenke deg å spille litt fotball, meld deg inn ved å trykke her.

Previous
Previous

Utviklingstiltak for våre trenere: Trenerkurs og forum

Next
Next

Mye god læring på Trond Mohn cup